Sosyal Medya

Güncel

Suriyeli ünlü mütefekkir Cevdet Said, “Ümmet Bilinci” panelinde onur konuğu

İslam düşüncesine yaptığı özgün fikrî katkılarla ümmet bilincinde ve İslam coğrafyasında yeni ufuklar açan Çerkes asıllı Suriyeli ünlü mütefekkir Cevdet Said, Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ümmet Bilinci panelinde konuşacak.



Altmış yılı aÅŸkın bir süredir Ä°slam düşüncesine önemli katkılar yapan ve ümmetin sorunlarına köklü çözümler üreten büyük mütefekkir Cevdet Said BaÅŸakÅŸehir’de konuÅŸacak. BaÅŸakÅŸehir Belediyesi’nin düzenlediÄŸi “Ãœmmet Bilinci” baÅŸlıklı panele onur konuÄŸu olarak davet edilen Cevdet Said, Ä°slam coÄŸrafyasında son dönemde yaÅŸanan hadiseleri ve küresel geliÅŸmeleri yorumlayacak.

 

Program BaÅŸakÅŸehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde

Ülkemizde; Bireysel ve Toplumsal Değişmenin Yasaları, Âdemoğlunun İlk Mezhebi, Güç, İrade ve Eylem, Din ve Hukuk gibi eserleriyle tanınan Cevdet Said, İslami bilincin yenilenmesi ve toplumsal değişime yaptığı vurgularla dünya çapında tanınan bir İslam mütefekkiri.

Cevdet Said, BaÅŸakÅŸehir’de katılacağı panel ile Türkiye’de ilk kez geniÅŸ çaplı bir etkinlikte halka seslenmiÅŸ olacak. 

11 Mart Cuma akÅŸamı Saat 20.00’de BaÅŸakÅŸehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenecek program, Akademisyen-Gazeteci Doç.Dr. Fethi Güngör ve Gazeteci-Yazar Turan Kışlakçı moderatörlüğünde gerçekleÅŸtirilecek.

Program hakkında ayrıntılı bilgiye www.basaksehir.bel.tr web sitesinden ulaşılabilir. 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.